Etusivu

NARVAN MARKKINAT

-->
Narvan Markkinat jälleen 8.-12.7.2020


Markkinat järjestää "TÄHTI" Nuorisoseura ry, joka on yleishyödyllinen yhdistys, perustettu 1905 Vesilahden Narvan kylään. Yhdistyksen jäseniä on listattu noin 150, joiden lisäksi harrastuksiin ja talkoisiin osallistuu satoja lapsia, nuoria ja varttuneita henkilöitä. Seuran sääntöjen mukainen tarkoitus ja toiminta painottuvat alueen kulttuurityön ja kulttuuriympäristön vaalimiseen. Seuran toiminta nykyisellään on ennen kaikkea yhteisöllisyyttä kasvattavaa ja perustuu vapaaehtoisuuteen. 


Tiloja voi vuokrata


Markkinakentällä tapahtuu markkinoiden välivuosinakin yhtä ja toista. Siellä sijaitsevat Vesilahden Kotiseutumuseo, tanssilava ja paviljonki. Yhdistyksellä on myös kaunis, peruskorjattu Seurantalo samalla kylällä.

Alueella pidetään juhlia, tansseja, näyttelyitä, perinnepäiviä, häitä, koulutustapahtumia, puuhapäiviä, lastentapahtumia ja ties mitä. 


Tilojen vuokrausasioissa ole yhteydessä

puhelin 040 737 4712
sähköposti: narvanmarkkinat (a) gmail.com

Tanssilava ja paviljonki


Seurantalo


Seurantalon pääsali


Seurantalon ravintola


Sivun vasemmassa reunassa on valikko mm. Ohjelma-, Ajo-ohje- ym. sivuille. Jos et näe sitä, selaimessasi saattaa olla JavaScript pois päältä. Miten saan JavaScriptin päälle?

 

Yhteistyössä: