Sisäänkäynti

Narvan monitoimitila

Narvan pitkään odotettu monitoimitila on vihdoin valmis - tilan suunnittelu alkoi jo 1978! Suuressa rakennuksessa on kirjasto, ruokala, koulun luokkahuoneita ja erikoistiloja sekä suuri liikuntahalli nykyaikaisin varustein. Liikuntahalli on myös monikäyttöinen tila; mitä erilaisimpien pelien, leikkien ja harjoitusten lisäksi siellä voi järjestää juhlia ja yleisötilaisuuksia.

Pääsisäänkäynnissä vastaan tulevat kirjaston tilat sekä ruokala, jota voi luonnollisesti käyttää moneen muuhun toimintaan. Kirjasto on avara ja rauhallinen paikka tutustua kirjallisuuteen. Lisäksi se on varustettu nykyaikaisin tietoteknisin välinein. Taaempana ovat luokkahuoneet sekä liikuntahalli.

Yleisöä

110-vuotiaan koulun ensimmäinen kuusijuhla uudessa rakennuksessa keräsi yli 200 katsojaa 12.12.1998. Tilat osoittautuivat avariksi ja käytännöllisiksi, joskaan eivät liian suuriksi. Opettajisto ja oppilaat olivat erityisesti valmistautuneet historialliseen tilaisuuteen.

Aiemmin koulun kuusijuhlat tapahtuivat kymmeniä vuosia Narvan Seurojentalolla.

Vanhaa koulurakennusta ei ole hylätty; siellä toimivat alemmat luokat nyt väljemmissä tiloissa. Lähiaikoina 1920-luvun alussa rakennettua idyllistä puurakennusta tullaan saneeraamaan.

Tonttuja Tiernapoikia

Ensimmäinen kuusijuhla 12.12.1998 sujui hienosti, tekniikkakaan ei pettänyt. Yllä vasemmalla lasten joulukuvaelmaa ja oikealla tiernapojat, joiden ensimmäinen esitys tapahtui jo liki 30 vuotta sitten! Hyvin oli ääni tallella ja sanat muistissa - tosin yhdellä oli varmuuden vuoksi lunttilappu!

Tonttuja Tonttuja

Kuten tavallista, ohjelmassa esiintyivät pienemmät ja suuremmat tontut, ja jännittävää esitystä oli edeltänyt kiireinen harjoittelu. Laulut ja mikrofonien käyttö oli harjoiteltu hyvin. Yleisökin kuuli puheen hyvin.

Eskari Mummo

Vasemmalla esikoululaisten pikkuryhmä - suoritus ei hävennyt lainkaan isompien esityksille. Oikealla pieni episodi; pikkutyttö ja mummo, joka ei oikein uskonut tonttuihin.

Sähköpostiosoite: narvankoulu@vesilahti.fi