Takaisin pääsivulle

IMUROI UUSIN YKKÖNEN TH2006!

Voit imuroida tästä aidon ja täydellisen mutta salatun Ykkösen version TH2006. Salauksen avaamiseen tarvitset Ykkösen version TH2006. Tämä valinta on siis tarkoitettu lisäpäivityksiin. Ohjelmaan tehdään palautteiden perusteella jatkuvasti lisäyksiä ja korjauksia. Jo neuvontatuen kysynnän vähentämiseksi on tärkeää, että käyttäjillä on käytössään viimeisin mahdollinen ohjelmaversio. Jos kuitenkin ohjelmaversiosi on aiempi kuin TH2006 (esim. TH2003, ME10, 99 jne.), tarvitset normaalin päivityksen (hinta vain 48 euroa = CD + käsikirja). Jos koneessasi ei vielä ole versiota TH2006, siirry tilaussivuille!

Viimeisimmät uudistukset ja korjaukset versioon TH2006.
Mukana myös pikaohjeita. Tutki!

*** IMUROI TÄSTÄ SALATTU YKKÖNEN TH2006 ***

Salattu ohjelmatiedosto avautuu vain Ykkönen TH2006 - versiolla.
Jos versiosi on vanhempi, tilaa normaali päivitys .
Noudata näitä avaus- ja asennusohjeita:

Jotta välttyisit asennusongelmilta, talleta
tiedosto YKTH2006.EXE kansioon C:\1FOR_YOU tai C:\TEMP.
Jos ohjelma on jo ennestään siellä, kopioi päälle.
Kansionimen tulee olla lyhyt, koska pieni asennusohjelma ei hallitse
pitkiä tiedostonimiä. Kansio C:\1 ei käy, koska itse ohjelma puretaan sinne.

HUOM!!! Tiedostoa YKTH2006.EXE ei voi käynnistää ohjelmana, se ei onnistu salauksen vuoksi. Toimi alempana annettujen ohjeiden mukaisesti!

SALAUKSEN AVAUS- ja ASENNUSOHJE

1. Kun salattu ohjelma on koneellasi, käynnistä Ykkönen TH2006. Avaa perustoimintojen valikosta Ykkösen resurssienhallintataulu - ei siis Windowsin! - ja etsi se kansio, johon uuden Ykkösen imuroit (esim. C:\1for_you). Käytä siirtyilyssä nuolinäppäimiä ja Enteriä, huomaa myös kohta "..Ed.kansio", jos oletuskansiosi on muu kuin juurikansio. (Juurikansioita ovat esim. C:\ tai D:\ jne.) Jos YKTH2006.EXE tuli Windowsin työpöydälle, kopioi se sieltä esim. kansioon C:\1for_you. Työpöydältä ohjelmaa ei voi asentaa.

2. Siirrä nuolinäppäimillä punainen kursorikenttä tiedoston YKTH2006.EXE kohdalle ja paina Alt-U. Ohjelma kysyy välittömästi, että 'Suoritanko ohjelman päivityksen?'  Jos vastaat myöntävästi, ohjelma alkaa purkamaan salausta - salasanan se tietää itse! Hetken kuluttua asennusohjelma kysyy asennukseen liittyviä tavanomaisia asioita ja operaatio on ohi. Ykkösen pitäisi käynnistyä. Mutta jos Alt-U ei aiheuta mitään, versiosi on hieman ikääntynyt - päivitä se!

HUOM! Kun YKTH2006.EXE on näin avattu, sitä ei voi enää avata uudelleen. Salauksesta avattuna YKTH2006.EXE on normaali itsepurkautuva tiedosto. Sen voi suorittaa uudelleen ohjelmana, jolloin se purkautuu kolmeksi tiedostoksi: ASENNA.EXE, 1ETC.ZIP ja 1EXE.ZIP. Nämä kolme tiedostoa voivat toimia Ykkösen asennustiedostoina (kopioi esim. levykkeelle talteen).

Jos päivität myös toisella koneella sijaitsevan Ykkösen, kopioi salauksen avauksen yhteydessä syntyneet tiedostot 1EXE.ZIP, 1ETC.ZIP ja ASENNA.EXE esim. levykkeillä tai muistitikulla toiselle koneelle ja käynnistä siellä ASENNA.EXE. 

Yleiset päivitysohjeet (kun salaus on jo purettu)

Laskutus Palkanlaskenta Kirjanpito Reskontrat Tulostus Muut


Tästä voit imuroida Ykkösen käsikirjan versioon TH2006 (DOC, RTF, ZIP ...)

Takaisin pääsivulle