Ykkönen TH2006

HUOM! Ykkönen ohjelman TH2006 kehittäminen on jo lopetettu.
Ohjelmaa ei voi enää tilata eikä ostaa. Tarvittaessa ja erikoisperustein sen voi vielä
pyytää veloituksetta Narvasoftilta ottaen kuitenkin huomioon, että ohjelma toimii
vain 32-bittisissä käyttöjärjestelmissä.

TH2006 oli suomalainen taloushallinnon perusohjelmisto yli parikymmentä vuotta.
Se toimii edelleen useissa tietokoneissa ympäri maan. Ohjelmisto on kokonaan korvattu
WTH2013-ohjelmistolla, jossa ovat likimain samat toiminnot kuin TH2006:ssa.

TH2006-ohjelmistossa on:

Koko ohjelmiston hinta
kuluineen oli 148 euroa.
Hintaan sisältyivät kaikki yllä mainitut osat:
kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus,
reskontrat, jäsenrekisterit jne.

Ohjeita arvonlisäveron muutoksiin LASKUTUKSEEN!
Ohjeita arvonlisäveron muutoksiin KIRJANPITOON!

Ykkönen TH2006 on pienten ja keskisuurten yritysten ja yhteisöjen perustyökalu euroajan taloushallintoon. Käyttäjinä on sekä pienen pieniä yhdistyksiä että varsin suuria yhtiöitä. Ohjelmistoa myytiin jokapäiväiseen hyötykäyttöön n. 5000 kpl! Pienestä koostaan ja huokeasta hinnastaan huolimatta Ykkönen TH2006 taitaa lukuisia sellaisia toimintoja, joita ei löydy suurimmistakaan ohjelmista. Selityksenä tälle on se, että Ykkönen on n 20 vuoden aikana ollut käyttäjien itsensä ideoima. Ominaisuudet on rakennettu pala palalta aina todelliseen käyttötarpeeseen. TH2006:ssa on myös Finvoice-laskut ja laskujen vastaanotto ostoreskontraan, TYVI -järjestelmän kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset, factoring -laskut jne.

Käyttöjärjestelmänä voi olla melkein mikä tahansa; Windows 95/98, Windows 2000, Windows XP, Vista  (32-bittinen), Windows 7 (32-bittinen) ja jopa Linux. Samoin tulostin voi olla mikä tahansa. Nopeuden ja joustavuuden vuoksi Ykkönen on pääosiltaan merkkipohjainen ohjelma, jolle koneen muisti ja kiintolevytila poikkeuksetta riittävät. Ohjelman perusominaisuudet oppii ilman pitkiä ja kalliita kursseja.

Ykkönen TH2006 sisältää myös Windows-aliohjelmia, joilla hoidetaan mm. tulostus Windows-kirjoittimille sekä sähköpostien lähettäminen. Tulostin voi olla mikä tahansa Windowsissa käytettävä tulostin tai esim. PCL3-6 sivunkuvauskieltä käyttävä vanhempi kirjoitin.

Vaativammat käyttäjät voivat asentaa Ykkösen mutkikkaisiin verkkojärjestelmiin, kassaohjelmistoiksi ja toimintojen ohjausjärjestelmäksi. Ohjelman joustavuus ja muunneltavuus tekee mahdolliseksi asentaa se mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Bittinikkarille Ykkönen on ehtymätön miljoonalaatikko.

Tukipalvelu käyttäjille: