Ykkönen TH2006
Ykkönen TH2006 on ollut suomalainen taloushallinnon perusohjelmisto jo yli parikymmentä vuotta. Se on edelleen olemassa ja toimii jatkossakin useissa tietokoneissa. Koska se ei kuitenkaan toimi 64-bittisissä järjestelmissä, se on korvattu WTH2013-ohjelmistolla, jossa ovat valmiina kirjanpito, laskutus ja palkanlaskenta. Ostoreskontra on valmisteilla. Alla tietoja vanhasta ohjelmistosta.

TH2006-ohjelmistossa on:

Koko ohjelmiston hinta
kuluineen on edelleen vain 148 eur
Hintaan sisältyvät kaikki yllä mainitut osat:
kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus,
reskontrat, jäsenrekisterit jne.

Ohjeita arvonlisäveron muutoksiin LASKUTUKSEEN!
Ohjeita arvonlisäveron muutoksiin KIRJANPITOON!

IMUROI ilmainen ja toimiva DEMO-versio!
TILAA koko ohjelmisto palautusoikeudella, 148 eur
PÄIVITÄ ohjelmasi versioon TH2006, 48 eur
Imuroi ILMAINEN PÄIVITYS versioon TH2006
Mitä UUSIA OMINAISUUKSIA ohjelmaan on tullut?
Ykkösen JÄLLEENMYYJIÄ eri puolilla Suomea
Viestit, kyselyt, kommentit yms. Narvasoftille
Käytä tätä valintaa yhteydenotoissa

Ykkönen TH2006 on pienten ja keskisuurten yritysten ja yhteisöjen perustyökalu euroajan taloushallintoon. Käyttäjinä on sekä pienen pieniä yhdistyksiä että varsin suuria yhtiöitä. Ohjelmistoa on myyty jokapäiväiseen hyötykäyttöön jo n. 5000 kpl! Pienestä koostaan ja huokeasta hinnastaan huolimatta Ykkönen TH2006 taitaa lukuisia sellaisia toimintoja, joita ei löydy suurimmistakaan ohjelmista. Selityksenä tälle on se, että Ykkönen on n 15 vuoden aikana ollut käyttäjien itsensä ideoima. Ominaisuudet on rakennettu pala palalta aina todelliseen käyttötarpeeseen.

Uutuutena versiossa TH2006 ovat mm. Finvoice-laskut  ja laskujen vastaanotto ostoreskontraan, TYVI -järjestelmän kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset, factoring -laskut jne.

Käyttöjärjestelmänä voi olla melkein mikä tahansa; Windows 95/98, Windows 2000, Windows XP, Vista  (32-bittinen), Windows 7 (32-bittinen) ja jopa Linux. Samoin tulostin voi olla mikä tahansa. Nopeuden ja joustavuuden vuoksi Ykkönen on pääosiltaan merkkipohjainen ohjelma, jolle koneen muisti ja kiintolevytila poikkeuksetta riittävät. Ohjelman perusominaisuudet oppii ilman pitkiä ja kalliita kursseja.

Ykkönen TH2006 sisältää myös Windows-aliohjelmia, joilla hoidetaan mm. tulostus Windows-kirjoittimille sekä sähköpostien lähettäminen. Tulostin voi olla mikä tahansa Windowsissa käytettävä tulostin tai esim. PCL3-6 sivunkuvauskieltä käyttävä vanhempi kirjoitin.

Vaativammat käyttäjät voivat asentaa Ykkösen mutkikkaisiin verkkojärjestelmiin, kassaohjelmistoiksi ja toimintojen ohjausjärjestelmäksi. Ohjelman joustavuus ja muunneltavuus tekee mahdolliseksi asentaa se mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Bittinikkarille Ykkönen on ehtymätön miljoonalaatikko.

Koko ohjelmiston
hinta on siis vain 148 euroa

Hinta sisältää ALV:n ja postikulut. Ohjelman ostaessaan käyttäjä ei sitoudu tuki- tai päivityskierteeseen. Käyttöönottovaiheessa tuki on ilmaista! Mikäli malttaa avata 100-sivuisen käyttöohjeen, monesta muutoksesta ja ongelmasta selviää helposti itsekin. Karikon kohdalla voi käyttää kysymysten esittämiseen myös sähköpostia tai jättää viesti selaimella.

Ohjelmistoon tehdään jatkuvasti muutoksia, parannuksia ja korjauksia. Jos omistat jo Ykkösen TH2006, voit imuroida ilmaisen päivitysversion kaikkine uudistuksineen! Viimeinen päivitysajankohta on muutoksista kertovalla sivulla. Jos versiosi on vanhempi kuin TH2006, tilaa normaali päivitys (48 eur).

Tukipalvelu käyttäjille: