A. Imuroi tästä TH2006:n DEMO-versio (th06demo.exe)

B: Tai vaihtoehtoisesti tästä 3 tiedostoa erikseen: 1EXE.ZIP, 1ETC.ZIP ja ASENNA.EXE
Tallenna nämä esim. kansioon C:\TEMP ja käynnistä resurssienhallintataulussa ohjelma ASENNA.EXE.

DEMO on muutoin täysin toimiva ohjelma, mutta tapahtumien lukumääriä on
rajoitettu n. 30 tapahtumaan (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta).

Demo on päivitetty 31.10.2010. Lue latausohje alhaalta!

Demolla voit aloittaa esim. kirjanpidon, laskutuksen tai palkanlaskennan. Sitten kun ohjelman raja tulee vastaan, voit tilata aidon ohjelman ja jatkaa siitä, mihin jäit. Voit saada aidon version vaikkapa aivan heti sähköpostin liitteenä! Demoversion imurointeja emme näe emmekä rekisteröi millään tavalla imuroijien osoitteita. Pipareita (cookies) ei myöskään asenneta koneellesi. Voit siis aivan huoletta imuroida ohjelman ja käyttää sitä niin pitkälle kuin sen esittelyluonne antaa myöten. Älä asenna demoa aidon päälle - menetät aidon!

Vihje: Aivan pieni yhdistys voi tehdä kirjanpitonsa pelkällä demolla, jos tapahtumaikkunat kirjaa täyteen! 

Lue demoversion asennusohje!

Kun aloitat demoversion imuroinnin, selain kysyy, suoritetaanko ohjelma tai talletetaanko ohjelma jonnekin. Älä anna selaimen suorittaa tiedostoa tai tiedostoja, vaan talleta ne. Internet Explorerissa tallennuskansion voit valita tapauskohtaisesti. Valitse kansio latausikkunan yläosasta, joka näyttää tällaiselta:

Kun painat sinisellä pohjalla olevaa nuolta alaspäin, saat koko koneen kansiojärjestelmän näkyviin. Valitse sieltä pelkkä C: (tai D:), ja jos siellä ei ole sopivaa latauskansiota (esim. Temp tai Lataa), tee sellainen painamalla keltaista kuvaa, jossa on punainen ympyrä. Älä kopioi Windowsin oletustalletuskansioon, joka voi olla esim. Windowsin Työpöytä tai Omat tiedostot - asennus ei toimi näistä.

Mozilla Firefoxilla tallennuskansio määritetään joko vakioksi tai se kysytään joka kerta riippuen asetuksista. Jos haluat latauksille vakiokansion, luo sellainen johonkin helppoon paikkaan, jotta löydät yleensäkin lataamasi tiedostot. Valitse ylävalikosta Työkalut ja sieltä vasemmanpuoleinen välilehti Yleiset. Välilehden keskivaiheilla määritetään latauskansio:

Voit valita jonkun olemassa olevan kansion tai jos sopivaa ei ole, perusta C: -aseman juureen kansio Temp tai Lataa.

Jos latasit itsepurkautuvan tiedoston, käynnistä TH06DEMO.EXE Windowsin resurssienhallinnassa kansiosta, johon sen tallensit. Tuloksena on kolme tiedostoa: 1EXE.ZIP, 1ETC.ZIP ja ASENNA.EXE. Asenna varsinainen Ykkönen käynnistämällä nyt ASENNA.EXE (kaksoisklikkaus).

Kun asennusohjelma kysyy muutamia kysymyksiä, voit hyväksyä oletukset. Lue kuitenkin ruudulla olevat ohjeet. Onnistuneen asennuksen jälkeen voit tarvittaessa hävittää tiedostot 1EXE.ZIP, 1ETC.ZIP, ASENNA.EXE ja TH06DEMO.EXE. (Demoahan ei kannata asentaa montaa kertaa, koska aidon hinta on vain 148 eur!)

Huomaa, että jos koneellasi on jo AITO Ykkönen, DEMO korvaa aidon version! Demo-version kirjanpito on rajoitettu muutamaan kymmeneen tositteeseen ja laskutus muutamiin laskuihin. Jos et tarvitse enää demoa eikä kiintolevylläsi ole tarpeellisia Ykkösen tiedostoja, Demon voit poistaa levyltäsi poistamalla kiintolevyn juuresta hakemistot \1FOR_YOU ja \1. (Ole kuitenkin varovainen!)

Vaikka Ykkönen on pääosin merkkipohjainen ohjelma, se toimii normaalissa Windows 95/98/ME/NT/XP/ -ympäristössä sekä Vistan ja Win7:n 32-bittisissä versioissa. Myöhemmin tulee versio, joka toimii myös 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä.

Jos haluat työpöydälle käynnistyskansion, klikkaa työpöydän kuvakkeetonta osaa hiiren oikealla näppäimellä, valitse uusi - pikakuvake ja anna ohjelmakutsuksi C:\1\1.EXE ja valitse seuraava.

Muista, että demo on vain demo! Se toimii niin kuin aito ohjelma vain tiettyyn rajaan asti! Jos demon toiminta alkaa harmittamaan, tilaa aito ohjelma.

Imuroi Ykkösen DEMO-versio TH2006 Vaihtoehtoinen imurointilähde

Demoversion koko on pakattuna n. 1.6 MB.

Paljon tietoa Ykkösestä saat myös imuroimalla n. 100-sivuisen käsikirjan (A4). Jos aiot jossakin vaiheessa tilata aidon Ykkösen, käsikirjaa tuskin kannattaa tulostaa kuin paikka paikoin.

Ykkösen käsikirja versioon TH2006