Jäsenrekisteriohjelmat

Ykkösessä on kaksi erilaista jäsenrekisteriohjelmaa; tavallisen yhdistyksen jäsenrekisteri ja urheiluseuran joukkueisiin perustuva jäsenrekisteri. Lisäksi ohjelmistossa on tiekunnan rekisteri, jolla voidaan hallita mm. yksikkömaksut.

Jäsenrekisteriohjelmat käynnistyvät perustoimintojen valikosta kohdasta kortisto-ohjelma. Valitse sieltä joko yhdistyksen tai urheiluseuran jäsenrekisteriohjelma. Rekistereitä voi olla useita.

Jäsenrekisterin ruutukuva

Tavallinen jäsenrekisteri

Ohjelman rungon muodostaa jäsenkortisto. Jäsenet ovat välittömästi selattavissa PgUp/PgDn -näppäimillä kuvaruudulla. Jokaisesta jäsenestä on merkitty ylös tavanomaiset perustiedot sekä jäsenmaksuun ja jäsenen erikoistehtäviin liittyviä tietoja. Tietyt ominaisuudet omaavat jäsenet voi etsiä nopeasti.

Jäsenrekisterin voi tulostaa joko kokonaan tai tietyillä ehdoilla. Myös osoitetarrat voi tulostaa. Jäsenrekisteriohjelman perustehtäviin kuuluu myös jäsenmaksulomakkeiden tulostaminen sekä maksutilanteen seuraaminen.

Tulostusmallit ovat vapaasti muokattavissa. Laskumuotoiseen lomakkeeseen voi liittää myös jäsentiedotteen. Varmistuskopion rekisteristä voi tehdä joko levykkeelle tai kiintolevyn alikansioon.

Urheiluseuran jäsenrekisteri

Urheiluseuran rekisterin ruutukuva

Urheiluseuran jäsenrekisteriä käsitellään joukkueittain. Kaikki jäsenet ovat kuitenkin yhdessä rekisterissä, koska jäsenistöä on silloin helpompi tarkastella. Jokainen jäsen voi olla joko yhdessä tai useammassa joukkueessa. Joukkueella on johtajansa ja valmentajansa jne.

Kaikki tulostukset tehdään joukkueittain. Maksut sen sijaan voivat mennä joko pääseuran tai joukkueen tilille.

Urheiluseuran rekisteristä saa jäsen- ja jäsenmaksutulosteiden lisäksi myös toimintamaksutulosteita ja joukkuelistoja esim. harjoituspäiväkirjoiksi.

Tiekunnan rekisteri

Tiekunnan rekisterin ruutukuva

Tiekunnan rekisteriin merkitään tiekunnan tieosakkaat tarvittavine tietoineen. Osakkaalla on tietty määrä tieyksiköitä. Yksikkömäärä kerrotaan joko yleisellä tai osakaskohtaisella yksikköhinnalla. lisäksi osakkaalla voi olla jokin muu maksu (esim. erityisrasituksista).

Tulosteet ovat vastaavia kuin jäsenrekisteriohjelmilla.

Narvasoft Ykkönen TH2006