YKKÖNEN TH2006 - PÄIVITYSTILAUS
HUOM! Ohjelmaa ei voi enää tilata!

Täytä kaikki alla olevat kohdat ja lähetä päivitystilaus valitsemalla täyttökohtien alta painike Lähetä tiedot. Me lähetämme sinulle postitse päivityksen ohjelmaasi. Päivitys on kuitenkin koko ohjelma ja käsikirja. Jos siis vanha ohjelma on tuhoutunut, päivitys on riittävä (uudellekin koneelle).

Uudessa versiossa on runsaasti muutoksia, korjauksia ja parannuksia. Katso tarkemmin! Päivitys ei poista tekemiäsi laskuja, palkanlaskentoja, kirjanpitoja tai rekistereitä levyltäsi, ne säilyvät. Saattaa kuitenkin olla, että uusi versio havaitsee virheen, jota aiemmat eivät havainneet.

Jos nykyinen ohjelmaversiosi toimii jollakin tavoin "hankalasti" tai puutteellisesti, suosittelemme sen päivittämistä. Uusimmat tulostimet tarvitsevat Windows-ajurin, jollainen on ollut vasta TH2003:sta lähtien.  Erityisen mielellämme otamme vastaan tietoja ohjelman käytössä ilmenneistä virhetoiminnoista sekä parannusehdotuksia, vihjeitä, toiveita yms. Merkitse nämä alla olevaan vapaamuotoisen tekstin ikkunaan. Käyttäjien aktiivisuuden ansiosta moni vika on tullut korjatuksi ja monta ideaa on toteutettu - näin myös päivityksen hinta on pysynyt alhaisena.

Ohjelma tulee kirjeenä ja mukana seuraa 48 euron lasku.

Päivityksen hinta oli vain 48 euroa!

Sarjanumero ja/tai
ohjelman versio:
 *
Yhteisö, yritys:  *  
Nimi:  *
Lähiosoite:  *
Postinumero ja postitoimipaikka:  *
Ohjelman toimitusväline: CD-levy:     Imuroin Internet-osoitteesta:       Levyke:
CD on normaali toimitusväline. CD toimitetaan myös, jos ohjelma imuroidaan.
Sähköpostiosoite: *
Puhelimet:
Tietokoneen malli, käyttöjärjestelmä:
HUOM! TH2006 ei toimi Vistan ja W7:n 64-bittisissä järjestelmissä
Lisäehtoja, kysymyksiä, ohjelman pääasiallisin käyttötarve, soittopyyntö yms.:
(ei pakollinen!)

Ohjelma tulee oletuksena CD-levyllä, mutta jos koneesi on vanhempi, saat ohjelman myös levykkeillä. Jos haluat ohjelman nopeasti, voit imuroida koko ohjelman myös tietystä Internet-osoitteesta käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka toimitamme sähköpostiosoitteeseen, jonka merkitsit tilaukseen. Salasana on voimassa vain rajoitetun ajan.

Jos on käynyt niin, että sarjanumero on kadonnut tai ohjelman versiosta ei enää kukaan saa selkoa, ilmoita ainakin jotakin ohjelman ostopaikasta tai -ajasta tms. Olisiko ohjelma hankittu eri nimelläkin? Yritämme löytää nimesi jostakin rekisteristä, jotta voisimme lähettää ohjelman päivityksenä. Jos ohjelmaa ei kuulu, käytä tavallista sähköpostia tai soita 040 7463070.
Tilaajien tietoja ei välitetä Narvasoftilta mihinkään muualle, esim. suoramarkkinointiin.

Takaisin alkusivulle!

Miten Ykkönen on muuttunut?

Viimeiset uudistukset ja korjaukset versioon TH2006.
Mukana myös pikaohjeita. Tutki!

Yleistä Palkanlaskenta Laskutus Kirjanpito Reskontrat Tulostus Muut

Huomaa myös, että jos omistat jo version TH2006, voit imuroida ilmaisen päivityksen tästä!