Takaisin pääsivulle

Narvasoft WTH2020 -kirjanpito-ohjelman
päivitystilaus TH2006:n omistajille

Tällä lomakkeella voit tilata Wth2020-kirjanpito-ohjelman asennustunnuksen, joka tarvitaan ohjelman asentamisessa joko internetistä tai CD:ltä. Kun tilaus on tullut perille, tilaajalle lähetetään joko sähköpostissa tai CD:n yhteydessä asennustunnus, joka kirjoitetaan asennusohjelmaan Kokeilu -sanan tilalle. Asennusohjelma tuo tarvittavat tiedostot tietokoneen kiintolevylle.

Ohjelma on puhdas Windows-ohjelma, joka toimii kaikissa Windows-järjestelmissä (Vista, Win7, Win 8, Win 10 / 32 ja 64 bit).
Täytä kaikki lomakkeen kohdat ja lähetä tilaus valitsemalla täyttökohtien alta painike 'Lähetä tiedot'. Ohjelman saat parhaiten ja nopeimmin lataamalla se internetistä, jolloin asennusohjelma käynnistetään osoitteesta https://www.narvasoft.fi/soft/Kirjanpito/WthAsennus.exe. Tietenkin on myös mahdollista tilata ohjelmisto CD:llä. Lasku 45 € tulee postin välityksellä. Ohjelmisto kannattaa asentaa internetistä aika ajoin ilmaiseksi uudelleen, koska muutoksia ja korjauksia tulee mm. asiakaspalautteen perusteella. Muista silloin asennustunnus!

WTH2020 on täysin erilainen ohjelmisto kuin TH2006. Vanhat kirjanpidot voi kuitenkin tuoda uuteen versioon ylävalikon valinnalla esim. jostakin kansiosta, muistitikulta, lisäkiintolevyltä jne. Ohjelmisto pyrkii muuttamaan tuotavat kirjanpidot vanhemmistakin versioista mahdollisimman pitkälle uuteen rakenteeseen. Itse päivitys on aina täydellinen ohjelmisto eikä edellytä vanhoja versioita koneella. Koska ohjelmisto on melko uusi, siinä voi olla vielä puutteita. Jos siis havaitset virheitä, lähetä virheilmoitus esim. ylävalikon kohdasta Opastus / Viesti Narvasoftille. Tilattavissa ovat myös laskutusohjelma ja palkanlaskentaohjelma. Jokainen ohjelma on oma erillinen kokonaisuutensa.

Kirjanpito-ohjelman hinta päivityksenä TH2006:een on 45 euroa:

 

Sarjanumero ja/tai
ohjelman versio:
 *
Yhteisö, yritys:  *  
Nimi:  *
Lähiosoite:  *
Postinumero ja postitoimipaikka:  *
Ohjelman toimitusväline: Imuroin Internet-osoitteesta:     CD-levy:  CD-toimitukseen lisätään 3 €.
Jos päätit imuroida ohjelman, odota sähköpostia, jossa saat asennustunnuksen.
Sähköpostiosoite: *
Puhelimet:
Tietokoneen malli, käyttöjärjestelmä:
Lisäehtoja, kysymyksiä, ohjelman pääasiallisin käyttötarve,
soittopyyntö jne.:
(ei pakollinen!)

Jos ohjelmaa ei kuulu, käytä tavallista sähköpostia  tai soita 040 7463070.
Tilaajien tietoja ei välitetä Narvasoftilta mihinkään muualle, esim. suoramarkkinointiin.