Takaisin pääsivulle    

Narvasoft WTH2020 -laskutusohjelma
Asennustunnuksen tilaus uusille käyttäjille

Wth2020-laskutusohjelma soveltuu hyvinkin erilaisille laskuttajille suuren joustavuutensa vuoksi. Prototyyppejä, joista voi perustaa laskutuksen omaan käyttöön, on ohjelman mukana mm. aivan tavallisiin laskutuksiin, käteislaskutuksiin, vuokra- ja osamaksulaskutuksiin sekä muutamiin erikoislaskutuksiin. Asetuksilla voi muuntaa ohjelman toimintoja hyvinkin huomattavasti. Asiakkaat voi noutaa asiakasrekisteristä ja tuotteet tuoterekisteristä. Ohessa on mahdollista laatia esim. tilauksia, tarjouksia ja luonnoksia, jotka puolestaan voi siirtää aikanaan laskuiksi. Maksuseurantaa varten ohjelmaan on integroitu myyntireskontra, joka mukautuu vaikka laskukohtaisesti erilaisiin osasuorituksiin.

Ohjelma on puhdas Windows-ohjelma, joka toimii kaikissa Windows-järjestelmissä (Vista, Win7, Win 8, Win 10 / 32 ja 64 bit). Tilattavissa ovat myös kirjanpito-ohjelma ja palkanlaskentaohjelma. Hieman myöhemmin valmistuu ostoreskontra. Jokainen ohjelma on oma erillinen kokonaisuutensa.

Täytä kaikki alla olevat kohdat ja lähetä tilaus valitsemalla täyttökohtien alta painike 'Lähetä tiedot'. Asennustunnuksen saat joko sähköpostissa tai CD:n yhteydessä. Internetistä asennus käynnistyy osoitteesta: https://www.narvasoft.fi/soft/Laskutus/AsennaLaskutus.exe. Sekä internetistä että CD:ltä ohjelmaa asennettaessa on varmistuttava siitä, että asennustunnus (kirjainsarja) tulee asennusohjelmaan Kokeilu -sanan tilalle. Laskun ohjelmistosta saat postin välityksellä.  

Laskutusohjelman hinta on 80 euroa veroineen ja kuluineen!

Yhteisö, yritys tai nimi:    *
Henkilönimi (tai ...):    *
Lähiosoite:   *
Postinumero ja postitoimipaikka:    *
Ohjelman toimitusväline: Imuroin Internet-osoitteesta:      CD-levy:  
Jos päätit imuroida ohjelman, odota sähköpostia, jossa saat asennustunnuksen.
Sähköpostiosoite:     *
Puhelimet:
Tietokoneen malli, käyttöjärjestelmä:
Lisäehtoja, kysymyksiä, ohjelman pääasiallisin käyttötarve,
soittopyyntö jne.:
(ei pakollinen!)

Jos ohjelmaa ei kuulu, käytä tavallista sähköpostia  tai soita 040 7463070.
Tilaajien tietoja ei välitetä Narvasoftilta mihinkään muualle, esim. suoramarkkinointiin.