Takaisin pääsivulle

Narvasoft WTH2020 -laskutusohjelman
päivitystilaus TH2006:n omistajille

Tällä lomakkeella tilataan Wth2020-laskutusohjelman asennustunnus, joka tarvitaan ohjelman asentamisessa joko internetistä tai CD:ltä. Tilattavissa ovat myös kirjanpito-ohjelma ja palkanlaskenta. Ostoreskontra valmistuu myöhemmin. Jokainen ohjelma on oma erillinen kokonaisuutensa. Ohjelma on puhdas Windows-ohjelma, joka toimii kaikissa Windows-järjestelmissä (Vista, Win7, Win 8, Win 10 / 32 ja 64 bit).

Täytä kaikki alla olevat kohdat ja lähetä tilaus valitsemalla täyttökohtien alta painike 'Lähetä tiedot'. Asennustunnus tulee joko sähköpostina tai laskun ja CD-levyn mukana. Internetistä asennus käynnistyy osoitteesta: https://www.narvasoft.fi/soft/Laskutus/AsennaLaskutus.exe. CD:ltä asennus käynnistyy automaattisesti. Kirjoita asennustunnus asennusohjelman yläosaan sanan Kokeilu tilalle. Suositeltavin ja nopein tapa saada ohjelma koneelle on tietenkin ladata ohjelma heti asennustunnuksen tultua internetistä. Koska ohjelmaan tulee edelleen muutoksia, korjauksia ja lisäyksiä, ohjelma on syytä päivittää aika ajoin suoraan internetistä.

WTH2020 on täysin erilainen ohjelmisto kuin TH2006. Vanhat laskutukset voi kuitenkin tuoda rajoitetusti uuteen versioon ylävalikon valinnalla esim. jostakin kansiosta, muistitikulta, lisäkiintolevyltä jne. Tärkeimpiä ovat luonnollisesti tuote- ja asiakasrekisterit. Itse laskut ovat epäyhteensopivia uuteen järjestelmään nähden. Itse päivitys on aina täydellinen ohjelmisto eikä edellytä vanhoja versioita koneella. Koska ohjelmisto on melko uusi, siinä todennäköisesti on yhä joitakin puutteita, jotka käyttäjä parhaiten havaitsee. Lähetä huoletta heti lisätoive tai virheilmoitus ylävalikon kohdasta Opastus / Viesti Narvasoftille. Lataa ohjelma uudelleen aika ajoin internetistä em. osoitteesta, koska mm. palautteen perusteella ohjelmaan tulee muutoksia ja korjauksia.

Laskutusohjelman hinta päivityksenä TH2006:een on 45 euroa:  (jos CD:nä, niin toimituslisä 3 euroa)

Sarjanumero ja/tai
ohjelman versio:
 *
Yhteisö, yritys:  *  
Nimi:  *
Lähiosoite:  *
Postinumero ja postitoimipaikka:  *
Ohjelman toimitusväline: Imuroin Internet-osoitteesta:     CD-levy:  CD-toimitukseen lisätään 3 €.
Jos päätit imuroida ohjelman, odota sähköpostia, jossa saat asennustunnuksen.
Sähköpostiosoite: *
Puhelimet:
Tietokoneen malli, käyttöjärjestelmä:
Lisäehtoja, kysymyksiä, ohjelman pääasiallisin käyttötarve,
soittopyyntö jne..:
(ei pakollinen!)

Jos ohjelmaa ei kuulu, käytä tavallista sähköpostia  tai soita 040 7463070.
Tilaajien tietoja ei välitetä Narvasoftilta mihinkään muualle, esim. suoramarkkinointiin.