Takaisin pääsivulle

Narvasoft WTH2020
Ostoreskontraohjelman päivitystilaus TH2006:n omistajille

Tällä lomakkeella tilataan Wth2020-ostoreskontraohjelman asennustunnus, joka tarvitaan ohjelman asentamisessa joko internetistä tai CD:ltä. Ohjelma on puhdas Windows-ohjelma, joka toimii kaikissa Windows-järjestelmissä (Vista, Win7, Win 8, Win 10 / 32 ja 64 bit).

Suositeltavin ja nopein tapa saada ohjelma koneelle on ladata ohjelma internetistä heti asennustunnuksen tultua. CD:ltä asennus käynnistyy automaattisesti. Internetistä ohjelman asentaminen käynnistetään osoitteesta  https://www.narvasoft.fi/soft/Ostoreskontra/AsennaOstoreskontra.exe. Sekä internetistä että CD:ltä ohjelmaa asennettaessa on varmistuttava siitä, että asennustunnus tulee asennusohjelmaan Kokeilu -sanan tilalle. Koska ohjelmaan tulee edelleen muutoksia, korjauksia ja lisäyksiä, ohjelma on syytä päivittää aika ajoin suoraan internetistä.

WTH2020 on erilainen ohjelmisto verrattuna TH2006 -ohjelmistoon. Itse päivitys on aina täydellinen ohjelmisto eikä edellytä vanhoja versioita koneella. Koska ohjelmisto on uusi, siinä voi olla vielä joitakin puutteita. Jos siis havaitset ongelmia, lähetä huoletta lisätoive tai virheilmoitus ylävalikon kohdasta Opastus / Viesti Narvasoftille.

Täytä kaikki alla olevat kohdat ja lähetä tilaus valitsemalla täyttökohtien alta painike 'Lähetä tiedot'. Asennustunnus tulee joko sähköpostina tai laskun ja CD-levyn mukana. Kirjoita asennustunnus asennusohjelman yläosaan sanan Kokeilu tilalle. 

Ostoreskontraohjelman hinta päivityksenä TH2006:een on 45 euroa:  (jos CD:nä, niin toimituslisä 3 euroa)

Sarjanumero ja/tai
ohjelman versio:
 *
Yhteisö, yritys:  *  
Nimi:  *
Lähiosoite:  *
Postinumero ja postitoimipaikka:  *
Ohjelman toimitusväline: Imuroin Internet-osoitteesta:     CD-levy:  CD-toimitukseen lisätään 3 €.
Jos päätit imuroida ohjelman, odota sähköpostia, jossa saat asennustunnuksen.
Sähköpostiosoite: *
Puhelimet:
Tietokoneen malli, käyttöjärjestelmä:
Lisäehtoja, kysymyksiä, ohjelman pääasiallisin käyttötarve,
soittopyyntö jne..:
(ei pakollinen!)

Jos ohjelmaa ei kuulu, käytä tavallista sähköpostia  tai soita 040 7463070.
Tilaajien tietoja ei välitetä Narvasoftilta mihinkään muualle, esim. suoramarkkinointiin.