Narvan Seurantalo Tähti

 • Juhlapaikka, juhlatalo, hääpaikka, kokouspaikka, tanssipaikka, koulutustila, toimintapaikka ja paljon muuta!
   
 • Lounaisella Pirkanmaalla
 • Vesilahden Narvassa kauniissa ympäristössä
   
 • Räätälintie 4
 • 37370 NARVA
 • Varaukset: 040 7374712
 • narvanmarkkinat@netti.fi

 


Siirry Narvan seurantalon omalle sivulle: http://www.narvanseurantalo.fi/

Juhlapaikka, kokouspaikka, toimintapaikka

Narvan Seurantalo Tähti on mainio pitopaikka monenlaisille tilaisuuksille. Olipa tarkoituksesi järjestää häät, vuosijuhla, iltama, pikkujoulu, kokous, kurssi, tanssit, huutokauppa, koulutustilaisuus, virallinen tilaisuus tai mitä vain, soita heti 040 7374712

Sisätiloja on n. 500 hengelle ja pysäköintitilaa riittävästi. Vuonna 1935 rakennettu suuri hirsitalo on kunnostettu ensin 1980-1990-luvuilla ja viimeksi 2000-luvulla. Syksyllä 2011 taloon saatiin maalämpö, joka takaa taloon tasaisen ja hyvän peruslämmön. Matkaa Narvan Tampereelta, Vammalasta ja Valkeakoskelta n. 40 km, Nokialta 30 km. Talon vuokrien hintataso on kohtuullinen.

Häitä suunnitellessa kannattaa muistaa sekin, että 10 kilometrin päässä on Vesilahden kauniiksi entistetty puukirkko vuodelta 1802. Kirkon seutu on muutoinkin hyvin kaunista keskiaikaisine kivisakasteineen.

Vesilahden monet maatilamatkailupaikat ja opaspalvelut voivat myös toimia osana järjestelyjä. Tutustu esim. seuraaviin: Hukianhovi, Kinnarin lomamökit ja Klaus Kurjen tien opastukset.

Narvan Seurojentalon omistaa Narvan Tähti-Nuorisoseura ry


Sisustus ja varusteet

Seurojentalon juhlasalissa ovat paksut hirret näkyvissä joka puolella, mikä tekee salista poikkeuksellisen juhlavan.

Katossa, parvekkeen reunalla ja näyttämön ympärillä on tyyliin sopivat, Lauri Nummisen ja Mikko Toivosen koristemaalaukset. Täältä muutamia koristeluvihjeitä.

 
Korkean juhlasalin akustiikkaa on aina ylistetty mainioksi. Salin pöytä- ja tuolijärjestyksen voi muotoilla mieleisekseen.

Sali on myös tilava, sen koko on 12,5 x 14 metriä ja väkeä mahtuu 300-500 henkeä riippuen pöytien ja penkkien sijoittelusta. Näyttämölle mahtuu suurikin esiintyjäryhmä (esim. 40-jäseninen puhallinorkesteri!). Pöydät ja tuolit voidaan järjestellä helposti n. 200:lle ruokailijalle.

Tyylikäs parveke on myös hyvin käyttökelpoinen mm. ohjelmien seuraamiseen.

Hääjuhlien järjestelyaika on useimmiten torstai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Tilat tulee siivota puhtaiksi seuraavia käyttäjiä varten. Kysy ja sovi hinta!


 
Näyttämö on mahdollista lavastaa monin eri tavoin. Peruslavastuksena on perinteinen romanttinen metsämaisema järven rannalla. Näytelmiä varten on muunlaisia lavasteita ja valoja. Vakiovarusteena ovat myös ajanmukaiset äänentoistolaitteet ja korkealuokkainen Yamaha U3AS -piano.

Salin pöydät voi järjestellä sen mukaisesti, mitä ohjelma, tarjoilu, oheistoiminnot tai tilaisuuden luonne vaatii.

Ruokapitojen järjestäminen sujuu kätevästi ja vaivattomasti, jos antaa jonkun pitopalvelun huolehtia kaikesta tarjottavasta. Keittiössä on riittävästi tilaa tarjottavien säilytykseen ja siellä voi tietenkin keittää perunat, kuumentaa laatikot ja kastikkeet ja keittää kahvit.


Eteinen ja ravintolahuone ovat puolipaneloituja. Ravintolassa on suuri tarjoilutila ja -pöytä. Ravintolahuone on myös mainio paikka erilaisille pienemmille tilaisuuksille, esim. kokouksille. Pöytiä ja tuolia on monenlaisia. Lapsille voidaan järjestää oma touhuhuone

 

Lakattu puu antaa juhlavan tunnelman jo sisään astuessa.

Eteisen yleisö-WC:t ovat uusia ja ajanmukaisia.
Paperit, pyyhkeet ja roskapussit sisältyvät hintaan.

Narvan Seurojentalon rakennushistoriaa

Narvan kotisivulle, alkuun!